Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
Ismerkedünk 😜 Végül még egyszer megnéztem a rivális Samsungot és az LG-t is. Menüben, designban nekem az LG jött be. Hangja is sokkal jobb otthoni környezetben. Egyelőre szoknom kell a 65” de hallgattam rád és végül ezt vettem. Káprázatos színei vannak!!!
Apple TV 4K-t nem tudom, hogy megtartsam. -
m@xsys
senior tag
Szerintetek érdemes várni májusig az új LG oledekre? Vagy magas áron nyitnak? Már rég óta szeretnék egy jó OLED készüléket. LG OLED65C21LA és a Samsung QE65S95BATXXH QD-OLED tv-t is megnéztem élőben 65" és az 55" változatot. Sony LCD-ről nagy előrelépés lenne így is bármit veszek. Még a két méret között is nehezen döntök jelenleg. Rendelkezek Apple 4K TV-el, gondolom egy ilyen TV mellett erre sem lenne szükségem. A promoterek inkább összezavartak a napokba. Philips 55OLED707 és Sony XR-55A83JAEP Android GoogleTV mennyire versenyképes ebbe a mezőnyben? Aki segít, megköszönném.
Rendelkezem tv szolgáltatásokkal, viszont senki nem nézi, így le is fogom mondani őket hamarosan. Eddig volt a Netflix, HBO Max. Na meg a You Tube-ot nézte a család. Playstation is van, de ritkán használják. HBO marad és előfizetünk a Disney+ és megnézzük milyen a Prime Video, meg a Skyshowtime.
HDR10, HLG, Dolby Vision szabványok miatt LG felé húz a szívem, de a Samsung is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Apple TV 4K-t nem tudom, hogy megtartsam.
Vhiktor