- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpeti3
tag
Az oled light problema megoldodott a szemeim szerint.
Viszont az e-arc nekem kb mar 2-3 frissites ota azt csinalja, higy tv bekapcsolsnal bar bekapcsolja a soundbart, de kb 6 masodpercig valtogatja a bekapcsolas utan a hangkimenetet a tv hangszoro, es a soundbar kozott, es csak utana valt veglegesen a soundbarra. De ez mar par frissitessel ezelott kezdodott
-
hpeti3
tag
Sziasztok. Kijött az új firmware CX-re ami javítja a hdr fényerőt (03.21.16).
-
hpeti3
tag
Sziasztok, csak felmerült a kérdés, hogy tintinggel gyakorlatilag a 2 év garanciaidő alatt bármikor gariztathatom, erre is teljeskörű a garancia (LG)?
-
hpeti3
tag
Nekem is hasonló problémám volt az Xbox series X 2 méteres kábelje kevésnek bizonyult. A 3 méter kellet volna, azokat meg drágának találtam, meg nem akartam újra bútort rendezgetni egy hosszabb kábel miatt, így köztes megoldásként egy ilyen 1 métert hosszabbító HDMI 2.1 kábelt vettem hozzá: [link] Mondjuk black friday-en ez 2700 Ft volt csak. Tökéletesen működik a 4K 120Hz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest