Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
Hello,
Megjott az uj erosito es a TV HDMI 2-es portjaval kotottem ossze az erosito kimeneti portjat. Mindketto eARC es a kerdesem az lenne, hogy a TV-re dugott USB-rol lejatszott anyag ami DTS-HD hangot tartalmaz, megoldhato hogy passthrough megkapja az erosito? Jelenleg unsopported felirattal dobalozik.
Koszonom -
szmegma
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
KOszi, igaz LG-nel olvastam.
@Jorgi Kormi - utana irtam, hogy megtalaltam a DEVICE ikont, koszi!
Egy olyan kerdesem lenne most, hogy van-e barmi modja, hogy m3u file-t (IPTV) tudjak lejatszani rajta?
-
szmegma
aktív tag
válasz
szmegma
üzenetére
Elhamarkodtam a kerdest, mar megtalaltam.
[A korabbi kerdeseim itt talalhatoak] -
szmegma
aktív tag
Sziasztok,
Korabbi kerdeseimre nem kaptam valaszt, igy egy sokkal surgetobbet kerdezek. Hogy tudok videot nezni bedugott USB-rol? Kiirja, hogy USB device detected de sehol nem talalok semmi playert sem file browsert.
Koszonom.
-
szmegma
aktív tag
Tegnap nekem is megjott a Panasonic TV. Mit ne mondjak, le a kalappal a kepi vilaga elott.
Mondjuk meg csak 1080p amit probaltam, mivel meg nincs 4K-s erositom, de igy is 1000x jobb egy sima film vagy sorozat, mint a regi Sony 10 eves LED-en.
A 4K-t HDR-ben el sem tudom kepzelni.
Lenne par kerdesem:
∎Kapcsolodhatok rogton a netre vele? Olvastam itt korabban, hogy valakinel elbaszarintotta a FW frissites.∎Megtalalhato a neten valahol, hogyan erdemes beallitani? Belementem a beallitasokba de inkabb nem nyulok hozza, mivel 80%-at nem tudom mire valo. Mondjuk ez majd az uj erosito utan lesz aktualis.
∎A mostani erositom a HDMI 3-ba dugtam, gondoltam oda nincs odairva a 4K, annak jonak kell most lennie?
Elore is koszonom.
-
szmegma
aktív tag
válasz
tutitibi
üzenetére
Most, hogy irod mondom megnezem mar, nem is tudtam, hogy erre is figyelni kell.
"This is a 4K OLED set from the second of
Panasonic’s four OLED ranges for 2021/2022.
So it’s fitted with the manufacturer’s
‘Master HDR OLED’ panel, which is governed
by the ‘HCX Pro AI’ processing engine." -
szmegma
aktív tag
Igaz 1 ev kesessel, de csak meglett a Pana TV (JZ1000 mert GZ mar nem volt), jovoheten penteken jon.
Majd jovok a kerdeseimmel
-
szmegma
aktív tag
Mindenkinek koszom szepen a segitseget aki valaszolt!
Amugy £1770-ert talaltam es adnak +5 ev garit is. -
szmegma
aktív tag
Meg annyit aruljatok mar el, hogy az utolso betu mit takar?
TX-65GZ950E TX-65GZ950B
Eloszor azt hittem a szin kod, de az E vegu is fekete.
A masik kerdesem, hogy ugye nincs HDMI 2.1, az mennyiben hatrany a 2.0-hoz kepest? -
szmegma
aktív tag
Rendben megyoztetek a 65"-rol.
Koszonom a segitseget! -
szmegma
aktív tag
Kemeny, 90%-ban PANA-t nyomjatok, viszont az a +£600 nem eri meg nekem a 65"-ert, mert £1100 az 55".
A hely az nem problema. Esetleg akkor varok meg es gyujtok hozza penzt, csak nem tudom mikori evjaratu ez a TV, lehet mire venni akarok mar nem lesz.
Viszont eldontottem, hogy Panasonic lesz! -
szmegma
aktív tag
Panasonic - Mit jelent a GZ950 utani betu? Mert talaltam GZ950B-t nagyon olcson (-£200), esetleg az a szin kodjele, ha igen akkor az mar ugy eleg jo ar (£1100).
LG - Adnak 1+5 ev garaciat a Panasonic-hoz, ami mar boven jo nekem. A webOS-rol pedig annyit, hogy elsosorban a kep es a TV minosege erdekel, az hogy milyen a menu, majd megszokom. Foleg, hogy egyszer kell jol beallitani es kesz. A kulonfele appok nem izgatnak.
Koszonom a gyors valaszokat! -
szmegma
aktív tag
Sziasztok,
Jo ideje csak olvasgatom a forumot, viszont most eljott az ideje, hogy kerdezzek is OLED TV-kel kapcsolatban.
Talaltam par TV-t amikkel szemezek, a lenti kepen lathatjatok oket es a velemenyeteket kerdezem, hogy ki melyiket venne, ha CSAK ezek kozul valaszthatna?
Persze, ha hasonlo ar kategoriaban tudtok jobbat ajanlani, nyitott vagyok mindenre.
Csak filmezesre lenne hasznalva leginkabb, TV musort, vagy console jatekot nagy ritkan.
Elore is koszonom a segitsegeteket.Udv!

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor