Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akika85
csendes tag
Én is Samsung S95B tulajdonos vagyok,ráadásul a garancia is egy évre szólt. Mivel cégre vettem meg. Nem tudok nyilatkozni a garancia ügyintézéssel kapcsolatban.
PS5 megy , HDR tartalmak minden Filmmaker módban. 1,5 év alatt 6000 óra ment bele.
Én nem mókolok ezzel, hogy kímélem + beégés. Volt olyan is elfelejtettem ki kapcsolni és fél napot ment a képernyő kímélő. -
akika85
csendes tag
Sziasztok Samsung oled képernyőt mivel ajánlott tisztítani ? (Desztillált víz vagy 70% etanol) fórumokon ezeket lehet olvasni.
-
akika85
csendes tag
Köszönöm a gyors választ Vhiktor, és minden így volt ahogyan leírtad . Érthetővé vált számomra is a funkció .Thx
-
akika85
csendes tag
Sziasztok , két éve használom a Samsung s95B-t de eddig nem jöttem rá - hogyan tudom át váltani HLGre (azt se tudom mi ez) BT.1886on van. HDR-tónusleképzés HDR 10+ gaming haladóra van állítva . Melyikre kell ps5 esetén beállítani ?
-
akika85
csendes tag
Sziasztok már régebb óta megszerettem volna kérdezni,Samsung tv-ken (S95B) mi ez a 360'-os üzemmód? A tv saját médialejátszójába van egy ilyen opció ha pl pendrive-ról nézek filmet.
-
akika85
csendes tag
Köszönöm a munkádat Tyrone89 , én az előzőt is le szedtem. Már vártam a következőt hátha lesz esetleg.

-
akika85
csendes tag
Sziasztok Samsung S95B-t használok .A legutóbbi fw frissitésről 1651 nem találtam semmi infót . Amit tapasztaltam negatívumot , filmmaker módban 4K,HDR anyagnál,maximális kontraszt és fényerő mellett -sötét jelenetben alig látni valamit .Kontrasztjavitót kell bekapcsolni , hogy valami kivehető legyen a képernyőn .Ugyanez van a gamemódban is ps5-n.Alan Wake 2 című játéknál sötétben-erdőben játszódik szinte az egész játék .Más is tapasztalt hasonló teljesítmény visszaesést (véleményem szerint kb -30% kevesebb a fény ereje )
-
akika85
csendes tag
Köszönöm szépen alaves és Vhiktor a tanácsokat .
-
akika85
csendes tag
Sziasztok két amatőr kérdésem lenne. 55’ Samsung s95B, egyedi kép méret esetén tehát ha szét húzom a képet , h eltűnjön a két fekete csík az gáz?
Illetve kijött a márka hivatalos oldalán egy 1640. frissítés .Nem találtam róla semmi infót . Esetleg privátba jöhetne valami beállítás aki ugyanezt a típust használja mert már nincs meg az a hűha faktor.
Előre is köszönöm ! -
akika85
csendes tag
Sziasztok képtisztaságot mikor érdemes használni?Sdr tartalmaknál?
-
akika85
csendes tag
-
akika85
csendes tag
Egy baj van vele összement a szememnek cserélném nagyobbra le
-
akika85
csendes tag
Nem tudom kértek tőlem ilyen szürke képeket
-
akika85
csendes tag
Sziasztok a tv-m 4k (S95B) ,van Blu-ray lejátszóm is. Az lenne a kérdésem egy 4K UHD film lejátszásához másik kell ,vagy elég a sima Bluray lejátszó?
-
akika85
csendes tag
Quadgame94 Köszönöm ,akkor marad max közelebb ülök .

-
akika85
csendes tag
Sziasztok reálisan mennyiért tudnám eladni a 2023.júniusában vásárolt Samsung 55" S95B OLED készülékemet. Hibamentes ,tökéletes állapotban. Rosszat sem tudok rá mondani,előtte mindig LG-m volt.Csupán kicsinek találom váltani szeretnék 65" Samsungra.
-
akika85
csendes tag
Sziasztok Samsung 95B ki jött egy újabb frissítés 1602. Nem volt időm megtapasztalni , hogy változott-e valamit a tv teljesítménye . Talán külföldi fórumokon bővebben írnak róla. Június óta használom , számomra megfelel - elégedett vagyok vele .
-
akika85
csendes tag
Sziasztok ! Tanácsot-ötleteket szeretnék kérni , költöztetés-szállítással kapcsolatban egy Samsung 55" S95B esetében . Albérlet váltás miatt. Dobozát nem tartottam meg .Csak a fehér fóliaszerűséget.
-
akika85
csendes tag
Sziasztok ,egy 55'Samsung S95b tulajdonosa vagyok.
Azt szeretném megkérdezni hogyan tudom megnézni mennyit ment a tv be kapcsolt állapotban?Van erre valami szerviz menü vagy esetleg ügyfélszolgálat ? -
akika85
csendes tag
Sziasztok!
QN55S95BAFXZC tipusú tv-m van, sehogysem tudom frissiteni USB-n keresztül.
Adott a tipusnak megfelelően letöltött frissitést tartalmazó mappa T-PTMAKUC és nem látja a tv.
Segitséget szeretnék kérni ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem mókolok ezzel, hogy kímélem + beégés. Volt olyan is elfelejtettem ki kapcsolni és fél napot ment a képernyő kímélő.

Vhiktor