Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szubence
csendes tag
Köszi a sok segítséget!
Megoldódott, de kicsit félve vallom be mi volt...
A TV csatlakozásnál kicsit határozottabban megmozgattam az optikai kábel foglalatát és lett hang
. Szóval szimplán nem volt teljesen a helyén a csatlakozó, pedig többször ki-be dugtam és megmozgattam korábban is hátha. -
szubence
csendes tag
Köszi.
Ezekből amit írtál, a gyári visszaállítás kivételével már minden megvolt.
Az hogy azt írtad, hogy "engedélyezi e a kimenetnél", az azt jelentené, hogy a TV audio kimenet beállításnál meg kéne jelenni egy plusz opciónak? Jelenleg itt mindig csak 3 lehetőség van: "TV speakers", "HDMI sound system" és "TV speakers off". Én ezért próbáltam itt a "HDM sound system"-re állítani feltételezve, hogy akkor küld kifele digitális audio jelet. -
szubence
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég vásárolt Philips 55OLED806 TV-m hangját szeretném egy régebbi Onkyo TX-SR506 erősítőn keresztül hallgatni optikai kábellel (az erősítő még nem támogat ARC vagy eARC-t). Már szerintem minden beállítás kombinációt kipróbáltam (pl. eARC off vs Auto, digitális kimeneti formátumok váltogatása, stb.), de csak a TV hangszóróján keresztül hajlandó hangot kiadni (hiába állítom az audiokimenetet HDMI hangrendszerre, "Cannot switch to Audio System üzenettel visszaáll a TV hangszóróra). A kábel biztos jó, mert számítógépről megy vele a hang ugyanezen az erősítőn.
Van esetleg valami ötletetek?
Köszi! -
szubence
csendes tag
Sziasztok,
55 colos OLED TV-t vennék max 400 ezer Ft környékéig (eredetileg 300 ezer lett volna a terv, de úgy látom az nem reális).
Nagyjából erre a kettőre szűkítettem le:
Philips 55OLED806
LG OLED55C12LAElsősorban filmnézésre, Youtube-ra, némi sportközvetítésre lenne használva.
Leginkább a megbízhatóság és a minél szebb kép lenne a szempont.
Melyik típus ajánlottabb, vagy esetleg ebben a kategóriában tudtok-e jobbat ajánlani?Köszi,
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Szóval szimplán nem volt teljesen a helyén a csatlakozó, pedig többször ki-be dugtam és megmozgattam korábban is hátha.
Vhiktor