Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
válasz
üzenetére
Itt kezdheted:
White balance-ot és a színeket műszer nélkül ne piszkáld, a többi mehet.
Itt találsz kalibrációs video package-et:
Bár az Rtings kalibráció 2.2-es gammára lő, szvsz a 2.4 jobban áll az olednek. Nekem nappali tévézésre 2.2-vel, estére 2.4-el van beállítva.
Hajrá, azzal számolj hogy nagyon mély a nyúl ürege ha kalibrációs pöszmögésről van szó

-
Partizan182
senior tag
válasz
üzenetére
Csak ha nagyon olcsón tudod megcsípni. B6/C6 minden tekintetben job, árban sincs olyan nagy szakadék közöttük.
Különösen HDR-en "vérzik el", 400 nittel nem nagyon lehet villogni. Meg a 2015-ös modelleknél különsen 65"-on komoly gondok voltak a near-black uniformity-vel.
Persze ne érts félre, röhögve agyonveri ezeket a nemOled kvarcórákat, de régi konstrukció már és érezni.
-
Piftuka
veterán
válasz
üzenetére
Az említett méretű kijelző dobozának a méreteit nem ismerem, de nyugodtan hívd fel az LG vevőszolgálatot (a 06-1-54-54054 telefonszámon)!
Biztos vagyok benne, hogy szívesen segítenek a pontos adatok megadásával. (Ha nincsen a közeledben áruház, ahol lemérheted a dobozt.)A készüléket egyébként a kijelzőjével felfelé lefektetve szabad szállítani. (A dobozon egyértelmű jelölés mutatja, hogy merre néz a kijelző a dobozban.
A lényeg, hogy óvatosabban vezess, bármilyen autóval is szállítod! A kanyarokban ne csúszkáljon, a bukkanókon ne "ugráljon" a csomagtérben a készülék. Én két pokróccal "párnáztam" ki a csomagtartót, illetve a ledöntött hátsó üléseket, mielőtt elhelyeztem az autóban a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor