Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
nolika
üzenetére
Szerintem biztos így van, ha te mondod!

#33932 MrBazsi Mondtam én, hogy van még. Bár csodálom, hogy nem engedtél lentebb kicsit. Az az ár szerintem teljesen rendben van. Nekem ugye az 55B7 volt annyi...
#33931 allein Biztos nem cseréltem volna le arra a B7-et, még B8-ra sem. Mit vársz attól a Philipstől, amiért megérte?
-
renatto
őstag
válasz
nolika
üzenetére
Nálam is volt ilyen. Szerintem a pixeleltolás miatt. Próbáld meg hogy HDMI-n küldesz rá valamit, amint bekapcsoltad a tévét. Ha laptopról ráküldtem a jelet, minden rendben volt a tesztképeken is. Akár 3-4mm is elmozdul a kép. Az egérrel le tudod ellenőrizni a kép szélénél, hogy van vagy nincs "fekete csík". Az egér színe látszódni fog, ha el van tolva, akkor is.
#32951 chros Azért azt írtam mert tudtam, hogy neked az van!
Amúgy arra volt a legtöbb panasz, gondolom mivel kb 2-5-10x annyit adtak el belőle mint másból (pl C8). B9/C9-et kezeltél már? Van látható különbség B8-hoz, vagy akár egymáshoz képest? Olyan különbségre gondolok, ami nem csak műszerrel érzékelhető.
-
chros
őstag
válasz
nolika
üzenetére
"kérdés, hogy ha kapok egy újat, azon meg se próbáljam?, vagy indítsam el, hátha az is gyári hibás?"
Varj vele legalabb 10 uzemorat (2 db kompenzacios ciklus) es utana mindenkepp futtasd le a nagy 1 orasat. Mert inkabb ez elejen deruljon ki, mikor gond nelkul kicserelik.
(#31901) djnice : "A B8 akkor is használja ezeket a metadatokat, ha a Dynamic Tone Mapping be van kapcsolva?"
Jo kerdes, nem lehet tudni. Mar Ted-at is kerdeztem, de o sem tud tobbet ennel, elmeletben:
"When Dynamic Tone Mapping is enabled 'On', the HDR10 tone-mapping curve will be dynamically generated after analysis of signal peak and histogram information on a frame by frame basis.
When Dynamic Tone Mapping is disabled 'Off', the LG TV will use the default 'factory' HDR10 tone curve parameters (Peak Luminance, 3x Tone Curve Metadata Point and 3x Roll-Off Point) and will determinate the PQ Luminance of content based to the HDR10 compliant stream static metadata info (SMPTE ST.2086, MaxFALL and MaxCLL)."Magyaran azt allitja, hogy ha DTM be van kapcsolva, akkor nem hasznalja a tone curve-et es a metaadatokat, hanem dinamikusan general tone curve-et kepkockankent elemezve a jel max brightness-t es histogram gorbet.
Janos velemenye ez, nekem pedig ez a HDR10-rol
Hasznald azt, amelyik jol esik.
En jelenleg madvr pixelshader HDR>SDR konverzio + LG DTM
Hogy a jovo mit hoz, jo kerdes 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LG-d van, ha később lesz több, majd kicserélik.

Amúgy arra volt a legtöbb panasz, gondolom mivel kb 2-5-10x annyit adtak el belőle mint másból (pl C8).
Hasznald azt, amelyik jol esik.
Hogy a jovo mit hoz, jo kerdes
Vhiktor