- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
s.Oliv3r #99907 üzenetére
Nyilván "nem para". Azért egy 65-ös TV messze nem az átlag még manapság sem. Csak azt nem tudom mi adna több plusz élményt. A plusz méret, vagy a még jobb képminőség.
#99908Vhiktor és #99914PTM
Alapvetően én is így gondolom, de az MLA panelről nagy az áradozás minden médiumon. Te (Vhiktor) sem fukarkodtál a dícsérő szavakkal a saját G3 tesztedben, pedig az is emlékeim szerint egy kisebb példány volt.#99909ρσгτσ és #99910szkutyi:
Új építésű lakás (teljesen nem fogom szétverni, így is alakítottam már rajta eleget). Antenna kiállás adott, valamint a lakás beoszátsa sem ad lehetőséget sajnos máshova tenni a TV-t. Nyilván nem optimális, én sem ide tenném ha lenne más opció.
Sötétítésre elektromos redőny lesz a megoldás.
A Samsung-ot sem vetettem el teljesen. Ha pénz nem számítana, akkor Sony 77A95L/M vagy Pana 77MZ2000 lenne a választott.Köszönöm mindegyikőtöknek a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest