Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black Dragon

addikt

válasz sub71 #99248 üzenetére

A hitelességével semmi bajom nincs, de annak egyénekre való lebontásával igen. Egyáltalán nem biztos, hogy ez a jelenség időben ennyire hamar előjöhet mindenkinél, hiszen nem tudható ki meddig, mennyire használja a tv-jét, órában, nitben mérve. Tehát tényszerűségként megemlíthetjük, hogy a panel degrálódik, akár téma összefoglalóba is bekerülhet útmutató jelleggel, ezzel nincsen bajom, Vhiktor eldönti.

Mindezt nem azért írom, mert engem frusztrál a degradáció (nyilván nem tudok vele mit csinálni így ezt el kell fogadni, ha mondjuk 5 év múlva csak 80% fényerőn fogok tudni nézelődni) és ha ezt tudom akkor nem vettem volna meg, hanem az zavar, hogy mindenre ez a válasz. Ennyi erővel a beégés gyakorisága vagy előfordulási esélyeit is lehet egyes márkákhoz felsorolni, ezt valaki vagy benyelni, vagy nem. Nem feltétlen fog mindenkinél jelentkezni. Akinél igen az nem lesz boldog, akinél nem ott happy van.

Egyetértek veled, hogy minden infó legyen adott, de ez összeghatártól függetlenül és objektíven, ne részlethajlóan legyen legközölve (vegyél Panát mert akkor minden fasza lesz).

• hunspikey

őstag

válasz sub71 #99248 üzenetére

Szerintem nincs semmi baj a rtings féle tartóssági teszttel - persze hajtják a TV-t mint az állat, de leközölt és szerintem teljesen logikus kikapcsolási pattern-t is használnak ami miatt a TV-k letudják futtatni a pixel frissítést és ezért azon túl, hogy sokat mennek egy nap alatt, ami vélhetően azért tápegység meg miegyéb elektronika terhelését jobban terheli, szerintem maga a képernyő pont úgy öregszik mintha elhajtottad volna normál napi 4-7 órával a TV-t az adott óráig, amit a rtingesek is kimutatnak

Új hozzászólás Aktív témák