- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
Black Dragon #98799 üzenetére
Jó, és tanúlságos a tükröződés-összehasonlítás az Rtings-en, amit megosztottál.
A bal szélső (LG C4) tényleg erősen tükröződik, a balról második (sötét-matt, Sam. S95D) nekem már nem tetszik, a balról harmadik (Sam. the-frame) már dúrván fakó, a jobboldali (Sam. S90D) talán a legjobb, egyébként erre hasonlít legjobban a Panasonic 65LZ800 panelja. -
szkutyi
addikt
válasz
Black Dragon #98799 üzenetére
Igen a Samsung megoldotta úgy hogy nappal szépen tönkre b@szta a feketet.(És ezt nagyon sokan szóvá teszik youtubon pl)..pont amiről szól az oled.
SzvSz aki oledet vesz, az legalább annyira legyen már tisztába vásárlás előtt hogy miről is van szó..
Amúgy tartalom függő...néztem egyik nap a trónok harcát, sdr...
Lehúzott és felhúzott redonnyel ilyen egy éjszakai jelenet:
[kép]
De van olyan anyag is ahol aztán teljesen mind1 mekkroa fény van, mocskos jól néz ki.: [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest