Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Igen, Nekem nagyon fontos mert olyan a kialakítás ahova tenni fogom ,és amúgy se furkálnám a falat miatta. Az ilyen olyan cégektől vásárolható talpak meg olyan csúnyák vagy otrombák. egy normálisat igazából nem találtam ami tetszett volna. Ezzel nem én vagyok egyedüli esetben az ember túlnyomó többsége (mondjuk 95%-a kb)elvárja hogy a tévéhez legyen normális gyári talp. Kb. csak azok nem akik új házat építettek és már előre úgy tervezték hogy megvan a tv helye és azt a falra akarják szerelni . Minden más eset csak nyűglődés talp nélkül.
A G sorozat se kötelezze már a vevőjét hogy azt a falra tegye mikor az emberek 95 százaléka nem ott használja a tv-jét. Elbeszélgetnék azzal a birka LG nél dolgozó emberrel aki ki találta ezt arra hivatkozva mert hogy lapos a tv és milyen jól mutat ott. Hát adjanak hozzá talpat és majd hogyha a vevő falra akarja tenni akkor odateszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor