Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TechN7ne

nagyúr

válasz 123xyz #93097 üzenetére

Nagyon szépen fogalmaztál és nem volt benne semmi személyeskedés.
    Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással válaszolna és lehetne egy kulturált topik.
    Vhiktor is teljesen illedelmes mindenkivel és ő sem az a tapsikálos fajta ,ráadást időt és energiát rak a rengetek TV tesztekbe ezért nagyon becsülendő.

A kiemelt hozzászólásaimat amiket beszúrtál mindig tartom ,lehet egy picit “durván” fogalmazom de semmit nem változott a véleményem ezen a részen.
    A fanboy ság helyett inkább jószándékkal akartam segíteni mások választásait ,hogy melyik oled legyen ,szerettem volna ,hogy minimum olyan elégedettek legyenek a vásárolt termékkel amilyen én és még a többi Sony felhasználó.
    Valóban számomra kiemelkedőek TV gyártásban napjainkban is és ehhez az elégedetséghez még csak nem is a legdrágább terméküket kellett választanom (ezért nagyon becsülöm őket).
    Vannak itt felhasználók akikben viszont érzek némi tüskét és messze nincs a stílusukkal sem minden rendben ,ezért reagáltam rájuk viszonozva ugyanúgy.
    Nem csak én vagyok ebben a történetben a hibás ,az emberből simán kihozzák az állatot.
    Ertem én ,hogy az árábol simán lehet kapni ugyanolyan jó TV t és még marad egy kis pénz a hétvégére.
    Közben meg próbálom tudatni a többiekkel ,hogy a Sony saját cpu ja más mint a többi és minőségibb alkatrészeket használnak házon belül ,felhasználják pl. az LG panel t és kijavítják /tökéletesítik a saját elektronikájukkal.

Csalódtam már LG és Samsung oled tv ben pedig nem is a legolcsóbbat választottam tőlük ,erre meg vettem egy alsópolcos Sony t és az elvárásaimat is felülmúlta.

Bocsánat ha esetleg vlkit megbántottam vagy sértettem más márka fikázásával ,fogalmazhattam volna finomabban is.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák