- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
123xyz #93097 üzenetére
Nagyon szépen fogalmaztál és nem volt benne semmi személyeskedés.
Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással válaszolna és lehetne egy kulturált topik.
Vhiktor is teljesen illedelmes mindenkivel és ő sem az a tapsikálos fajta ,ráadást időt és energiát rak a rengetek TV tesztekbe ezért nagyon becsülendő.A kiemelt hozzászólásaimat amiket beszúrtál mindig tartom ,lehet egy picit “durván” fogalmazom de semmit nem változott a véleményem ezen a részen.
A fanboy ság helyett inkább jószándékkal akartam segíteni mások választásait ,hogy melyik oled legyen ,szerettem volna ,hogy minimum olyan elégedettek legyenek a vásárolt termékkel amilyen én és még a többi Sony felhasználó.
Valóban számomra kiemelkedőek TV gyártásban napjainkban is és ehhez az elégedetséghez még csak nem is a legdrágább terméküket kellett választanom (ezért nagyon becsülöm őket).
Vannak itt felhasználók akikben viszont érzek némi tüskét és messze nincs a stílusukkal sem minden rendben ,ezért reagáltam rájuk viszonozva ugyanúgy.
Nem csak én vagyok ebben a történetben a hibás ,az emberből simán kihozzák az állatot.
Ertem én ,hogy az árábol simán lehet kapni ugyanolyan jó TV t és még marad egy kis pénz a hétvégére.
Közben meg próbálom tudatni a többiekkel ,hogy a Sony saját cpu ja más mint a többi és minőségibb alkatrészeket használnak házon belül ,felhasználják pl. az LG panel t és kijavítják /tökéletesítik a saját elektronikájukkal.Csalódtam már LG és Samsung oled tv ben pedig nem is a legolcsóbbat választottam tőlük ,erre meg vettem egy alsópolcos Sony t és az elvárásaimat is felülmúlta.
Bocsánat ha esetleg vlkit megbántottam vagy sértettem más márka fikázásával ,fogalmazhattam volna finomabban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest