Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lala666

őstag

válasz b. #91543 üzenetére

Látod nekem lg és Samsung is van,de samun nem hiányzik a dv. Amúgy a Samsung képileg jobban tetszik ezért is nézi a fiam az lg oledet....

• umek

tag

válasz b. #91543 üzenetére

:DDD Amúgy amit leírtam, nem elfogultság szerintem, hanem nekem tényleg nem számítanak ezek a dolgok, 0 pluszt adna. Én baromi jó áron tudtam kuponakcióban megszerezni az S95B-t lassan másfél éve, azóta is imádom. Ez egy ku*va jó készülék. (idő közben bővültem egy soundbarral majd hátsó hangfalakkal, így már kimaxoltam a magam részéről az igényeimet)

A te felhasználási igényedhez persze tökre érthető, hogy fontos és kell a DV, nyilván a helyedben én sem vettem volna olyat, ami ezt nem tudja.

De itt ugye amikor felmerül a Samu vagy LG vagy más márka kérdés, akkor a DV olyan varázsszóként kerül felemlegetésre, mintha anélkül nem létezne élet a földön. Pedig ugye nagyon nem erről van szó, számtalan alkalommal bebizonyosodott ez már itt.

Egyébként meg először még viccesnek találtam, ami itt zajlik a gariztatás témában, aztán elkezdett idegesíteni, mostanra meg már kifejezetten dühít, hogy folyamatosan ugyanazokat a köröket futja a topik, ugyanazokkal a hozzászólásokkal, amik a szar garanciáztatásra futnak ki (oled témában teljesen alaptalanul). Kontrasztban ott az LG jó gariztatás. Miközben amióta olvasom itt a hsz-eket, kis túlzással napi szinten jön egy LG panelcsere (tényleg korrekt hozzáállással), Samsung hibákról meg nem olvasok, csak kb szökőévente (és az is pozitív volt). Szóval érthetetlen számomra ez a dolog, inkább azt kellene egymással szembe helyezni, hogy mennyire lutri egy lg panel egy samsunghoz képest.

Egyébként tök érdekes lenne meghibásodási statisztikákat látni minden nagyobb gyártó esetében, de ilyen nyilván nem létezik. Ugye?

Új hozzászólás Aktív témák