Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Bandeee82 #89861 üzenetére
Erre annyit tudok neked mondani, hogy annó asszonykámmal a C9-et nem teljesen megfelelő módon telepítettük, ugyanis pofára fektettük az ágyon és így szereltük rá a talpat. Aztán jöttünk rá, hogy nem tudjuk felemelni, mert annyira nehéz, hogy ahelyett, hogy elemelkedett volna, egyszerűen csak felgörbültek a sarkai élénk recsegő hang közepette. Ekkor biztos voltam benne, hogy ennyi volt a tv. Ehhez képest valahogy összekukáztuk, felállítottuk és gyönyörűen ment négy évet, és most azóta is megy az új tulajánál. A G3-ról is tudok szólni, mint mennyire érzékeny kérdés második résztvevője- én nem falra tettem, hanem állványra. Asztalira. Mely állandóan elforgott, nem tudtuk a haverral a TV-re szerelt VESA konzolt az állvány kis fém füleire akasztani. Kb 6x vettük fel és tettük le, persze szorítva a képenyőt, mert nehéz mint az állat - simán kibírta...Szóval egyáltalán nem érzékeny a képernyő, szerintem nagyon nagy ütésnek vagy kemény tárgynak kell érnie, hogy valami gond legyen -relax.
-
szkutyi
addikt
válasz
Bandeee82 #89861 üzenetére
Plussz garancia ami toresre is érvenyes, plussz gyereknek nyomatekositani a dolgokat.
nálam van egy 3éves fiú és egy 6eves lány, kisfiú egyszer fogta meg a tv-t, gondolta rá mutat mit akar nézni....na azóta nem megy a közelébe...xd de sajnos balesetek előfordulnak mindenhol, remélem nem lessz szükség a biztositasra....
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest