Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
komi77
üzenetére
Gondolod, a B2 jobb játékra, mint a C2? Nem hiszem.. És az EVO panel nem csak azért lenne jobb, mert deutériummal van töltve, hanem, mert elvileg hosszabb az élettartama is emiatt....és elvileg a fogyasztása is kevesebb...és emiatt valóban kevésbé melegszik és kisebb a degradáció a pixelekben. Megaztán az EVO panelben más a pixel struktúra, ezért, az eddig kissé gyengébb színmegjelenítés is már a múlté. Élettelibb az EVO panel, minden szinten. Még egy kis plusz... a BFI-je is biztosan sokkal jobb a C2-nek, ha használod a trumotiont. Én használom és immáron szinte élni sem tudnék nélküle. Az előző oledemen nem tudtam használni BFI-t mert egyrészt nem volt, másrészt pedig annyi hibát okozott a trumotion, hogy képhibáktól hemzsegett a kijelző. C2-nél, ha okosan használod (ha), akkor nincsenek, vagy nem/alig zavarók az artifactok. B-nél tuti lesz képhiba, mert a hardvere gyengébb, mint a C-nek. Csak egyedül emiatt is C-t vennék. Aki persze nem akar BFI-t, annak tök mindegy, de nekem erős szempont volt, mert én "szeretem" a szappanopera effektet és gyűlölöm a 24p-s "röcögést". Azt néztem 6 évig a 910V-n és elég volt belőle.
Viszont nem vagyunk egyformák, ezt belátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vicces képek
- Assetto Corsa Rally
- Arc Raiders
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen monitort vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont nem vagyunk egyformák, ezt belátom.
Vhiktor