Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
salapp #83371 üzenetére
Onnan indultam a múltkori írásommal, hogy plazma... És te is tudod, hogy a plazmák (Panasonic) sem volt kompromiszummentes. Ezután jött az oled. Nálam a 910V, ami körberöhögte a Panasonic 50ST60 plazmát és leejtette az államat hozzá képest. Igaz, nekem is volt egy panelcserém és utána is maradt még némi banding, de így is köröket vert a Pana pazmára. ~6 év után váltottam C2-re és ettől még jobban leesett az állam, mint anno a 910V-től. Erre azt olvasom, hogy az LG egy retek és szar úgy ahogy van. Nos, akkor én egy igénytelen állat vagyok, mert megelégszem az LG nyújtotta képi világgal és minőséggel.
Nem mellkésen, nekem számít az a plusz (minusz) 2-300e Ft, amennyivel többe kerül egy Sony, vagy Panasonic a C2-höz képest, ami ugye bőven középkategória, nem belépő szint. Ehhez mérten mondtam a plusz 2-300 ezret.
Arra lennék kíváncsi, hogy aki eddig nagyhangon alázta az LG-t és márkát váltott, annak most vajon milyen a kijelzője? Miért nem dobott egy képet, hogy a szar LG után most aztán nirvána van? Én biztosan lefotóznám azt a makulátlan kijelzőt, hogy mások is okuljanak belőle, de valahogy egyetlen képet sem tett fel senki eddig, vajon miért? Talán azért, mert a másik márka sem sokkal jobb, ha egyáltalán... csak azt már cinkes lenne megmutatni, ha már előtte sz@rrá alázta az LG-t?Nézz rá erre a táblázatra [link] és már a kis képeken is láthatod az anomáliákat. Ezek nem user képek és nem hibás kijelzőkről készültek. Ebből az látszik kristálytisztán, hogy az oled ILYEN. Márkától, gyártótól függetlenül ott vannak a kisebb-nagyobb uniformitás problémák. És ez csak egy sima összahasonlító lista. Nem kritika, vagy panaszkodás.
Mi a lényeg? Hát, csak annyi, hogy az LG oled nem a seregahajtók között van ebben sem. És, jól láthatóan nincs hibátlan kijelző sem.Tök mindegy, hogy LG, vagy akármi más.
Én úgy vagyok vele, ha nekem panelt kell cserélni a C2-n, hát legyen, de a baltát beleállítanám egy 2 milliós oledbe, ha esetleg azon kéne.Ha már említetted: Webos 20 (22?) stabil, villámgyors, abszolút szerethető. Táv jó, nem rendkívüli, de nehéz lenne belekötni. Hang milyen legyen egy 4 cm-es kávában? De nem vészesen rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest