Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• dgyuri0123

nagyúr

válasz salapp #83371 üzenetére

Onnan indultam a múltkori írásommal, hogy plazma... És te is tudod, hogy a plazmák (Panasonic) sem volt kompromiszummentes. Ezután jött az oled. Nálam a 910V, ami körberöhögte a Panasonic 50ST60 plazmát és leejtette az államat hozzá képest. Igaz, nekem is volt egy panelcserém és utána is maradt még némi banding, de így is köröket vert a Pana pazmára. ~6 év után váltottam C2-re és ettől még jobban leesett az állam, mint anno a 910V-től. Erre azt olvasom, hogy az LG egy retek és szar úgy ahogy van. Nos, akkor én egy igénytelen állat vagyok, mert megelégszem az LG nyújtotta képi világgal és minőséggel. :)
    Nem mellkésen, nekem számít az a plusz (minusz) 2-300e Ft, amennyivel többe kerül egy Sony, vagy Panasonic a C2-höz képest, ami ugye bőven középkategória, nem belépő szint. Ehhez mérten mondtam a plusz 2-300 ezret.
    Arra lennék kíváncsi, hogy aki eddig nagyhangon alázta az LG-t és márkát váltott, annak most vajon milyen a kijelzője? Miért nem dobott egy képet, hogy a szar LG után most aztán nirvána van? Én biztosan lefotóznám azt a makulátlan kijelzőt, hogy mások is okuljanak belőle, de valahogy egyetlen képet sem tett fel senki eddig, vajon miért? Talán azért, mert a másik márka sem sokkal jobb, ha egyáltalán... csak azt már cinkes lenne megmutatni, ha már előtte sz@rrá alázta az LG-t?

Nézz rá erre a táblázatra [link] és már a kis képeken is láthatod az anomáliákat. Ezek nem user képek és nem hibás kijelzőkről készültek. Ebből az látszik kristálytisztán, hogy az oled ILYEN. Márkától, gyártótól függetlenül ott vannak a kisebb-nagyobb uniformitás problémák. És ez csak egy sima összahasonlító lista. Nem kritika, vagy panaszkodás.
    Mi a lényeg? Hát, csak annyi, hogy az LG oled nem a seregahajtók között van ebben sem. És, jól láthatóan nincs hibátlan kijelző sem. ;) Tök mindegy, hogy LG, vagy akármi más.
    Én úgy vagyok vele, ha nekem panelt kell cserélni a C2-n, hát legyen, de a baltát beleállítanám egy 2 milliós oledbe, ha esetleg azon kéne.

Ha már említetted: Webos 20 (22?) stabil, villámgyors, abszolút szerethető. Táv jó, nem rendkívüli, de nehéz lenne belekötni. Hang milyen legyen egy 4 cm-es kávában? De nem vészesen rossz.

Új hozzászólás Aktív témák