Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Skylukos
üzenetére
Szerintem a nézési körülményektől is függ .
Például hiába szeretnék én egy 3 x 150x150 cm ablakkal körbevett tv-n minimál oled kontraszttal és fénnyel megálmodott minőséget nézni. Épp ezért amióta bekalibráltattam a 706 -ot van egy nappali profil ahol a színek rendben vannak de a fényerő kontraszt stb fel van húzva és van egy bekalibrált calman ha sötét van és nincs zavaró külső fényhatás. Amúgy meg most ár eljutottam oda ,hogy hiába kalibráltattam be egyszerűen sötét szobában is jobban tetszik a nappali fényviszony beállítása de néha bántó ezért játszok a kettő változtatásával és van olyan anyag ahol a bekalibrált normál sokkal jobban tetszik és fordítva is. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Skylukos
üzenetére
"hogy a nézendő nyersanyag is mindig tökéletes"
Mindenki szabvány szerint dolgozik, hacsak nem valami istállóban készült az anyag. Szóval a nyersanyaggal nem lehet ilyen gond.
Egyébként tegyük fel, hogy a nyersanyaggal is baj van, akkor mitől lesz jobb egy "kompromisszumos" beállítás? Semmivel, csak az hozható ki belőle, hogy minden egyes tartalomnál állítva lesz valami, mert sehogy sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mozilla Firefox
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor