Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
[link] <<<< igen ezt tudtam, hogy napi 4 órára ki kell kapcsolni, azt nem tudtam, hogy miért...
Mert akárki csinálta a használati utasítást, nos nyaljon sót, vagy mást, mert a lényeget nem írta oda, hogy miért. A birkája...
To reduce image retention, we recommend that you turn off the TV on a daily basis for more than four hours using the remote control or the power button on the TV.És akkor a "szoniék" írták pár napja, hogy megtörténik a pixelfrissítés.
Hogy ez a szokásos pixelfrissítés, vagy valami új eljárást, azt nem tudom.Apart from pixel shift the TV will once turned off via remote control and after a few hours
automatically re-calibrates the screen, by passing a small amount of voltage through each pixel.De köszönöm, hogy beírtad ide...

-
krx21
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
Na, ez jó nagyon, kiváncsi vagyok.
Remélem tiszta teszt, gyártói befolyás nélkül…
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 42C2 - 42" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és XboX
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Remélem tiszta teszt, gyártói befolyás nélkül…
Vhiktor