Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Végül C2 lett. Benyomtam filmmakerbe, ami tesztek szerint is baromi jol kalibrált gyárilag, és egyből "haza értem" érzésem lett. Egyelőre nem találtam benne bugot, mint pl bejon a screensaver random film kozben. A menüje gyorsabb, nem kell levennem a tv-t a neteől nehogy felraknon random uj fw-t magától. Ez nekem még nem is lett volna gond, de barátnőm sokat netflixezik, neki igy sokkal kényelmesebb, hogy tudja használni rendesen.
A samu panele valoban tokeletesen homogén, LG nem az, de csak tesztképen látom, valós tartalomnál egyáltalán nem látom. Samu fényereje jobb, de itt meg jobb a polarizátor miatt a kontraszt napközben. Szóval mindegyiknek megvan az előnye hátránya, ha nem csak magamat nézem, hanem hogy barátnőmnek is melyik a kényelmesebb, akkor számunkra az LG a jobb kompromisszum egyelőre. Aztán 2-3 év mulva lehet majd 75" 3rd gen qd oled lesz samutól, ki tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor