Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Nagyon más a projektor és egy oled tv. A projektor előnye a nagy kép átló de soha nem lesz tökéletes fekete a fekete ami megközeliti az meg olyan árba van hogy nem tudod megvenni. Projektoroknál a hdr nem olyan mint egy oleden mondhatni sokkal gyengébb az egész. Lámpás projektorok esetén pl ha kalibrálva is van a lámpa élettartalmát tekintve folyamatosan változnak az értékek. A lézeres projektorok ez alól kivételek.
-
Yodamest
veterán
Hát ez érthető, de voltaképp ilyen esetekben amit vázoltál is, a jobb képminőséget cseréled el a kényelemért, hogy kevesebbett kelljen foglalkozni vele. Itt megint akkor egyéni szempontokról beszélünk, ami sokféle lehet. Arra, hogy minden nap és egész nap menjen lehet én sem vennék oledet. De ha máshogy döntesz a képminőséget biztosan beáldozod valamilyen szinten.
Az én felhasználási szokásaimmal, ahogyan utánaolvastam mikre kel figyelni, úgy érzem nem olyan nagy "munka" arra a pár dologra odafigyelnem, szóval nem nagy áldozat. A mai világban, amikor nem vagyok előtte, egyébként is úgy fair ha addig kikapcsolja az ember, ne menjen feleslegesen stb. szóval sok esetben ezek amúgy is magától értetődő dolgok, amiket egy lcd-nél is érdemes megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor