- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
norbertoth #72458 üzenetére
én sem szartam le végül, mert újabb tesztelés alatt találtam még 2 db halott subpixelt + körülöttük levő 3x3 cmes részen több gyengébben világító pixelt is, így panelcserét kértem az LG-től. + lehet sasszemem van, de ma sikerült az alsó képernyő részen levő halott pixelt filmezés közben is kiszúrni, szóval zavaró
Az elállást szerettem volna eredetileg, de a voda nem igazán volt partner olyan ügyfélbarát megoldásban, amivel vagy ne kelljen kisbuszt bérelnem sokezeré' vagy neadjisten hetekig nélkülözni a készüléket.Az LG meg fél perc alatt felvette a munkalapot, 1 óra múlva hívott a szerelő, mondta hogy berendelte a konkrét panelt és 1 hét múlva házhoz jön
viszont ma szomorúan konstatáltam hogy a xiaomi mi box s-em nem támogatja a dolby visiont, csak a HDR-t.
Ez cink, mert nem szerettem volna mi tv stick 4K-t venni emiatt, illetve azon nincs hálókábeles csatlakozási lehetőség, így esélytelen összenézni normális androidos rendszer alatt mit tudna egy jobbféle lejátszó tömörítés és képminőség ügyileg.....btw, van valami kecske jóllakik / káposzta is megmarad beállítás, amivel a HDR / dolby vision előnyeit ötvözni lehetne ? Nekem személy szerint a HDR tartalmak fluidsága, főleg a mozgás, jobban bejön, a dolby visionnél ez nincs meg, viszont jobb az overall képminőség. Nincs erre valami motion beállítás dolby vision alatt?
-
EasyLife
aktív tag
válasz
norbertoth #72458 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest