Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Dune, Zidoo sem tökéletes, más jellegű problémáid lesznek, sőt részemről több probléma van velük, mint egy Shield-el. Maradjon a Shield és várj esetleg egy újabb kiadásra vagy cseréld le egy 2019-es Pro-ra. Nem véletlenül tartok 3 lejátszót, mert egy nem elég mindenhez. Egyébként minden viccet félre téve, a legjobb dedikált médialejátszónak, manapság egy Amlogic box + CoreELEC-et tartok, de ezt már többször leírtam, sokkal több minden jó, mint rossz, egyszerűen bekapcsolom használom, majd kikapcsolom. Ha nem akarsz foglalkozni a dolgokkal akkor szerintem maradj a Shield-nél, esetleg tartsd meg mellé az Apple TV-t, alakítsd ki a "mit mihez"-t és kész is van a rendszer.
Az LPCM vs. RAW-ot írtam neked és azt is, hogy próbáld ki pl a Shield-en is az LPCM-et, hogy lásd a valódi különbséget, mert én, mint írtam, LPCM-et hasonlítok össze és nem hallok akkora különbséget pl. a TV-n, a Blu-ray lejátszón, a médialejátszón vagy az Apple TV-n továbbított Netflix hangok között, legalábbis olyat nem, hogy említésre méltó legyen, márpedig te olyat is írtál (ha jól emlékszem), hogy pl. a TV-ből kiküldött hang is jobb TV-s Netflix esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 4
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor