Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Helló!
Nekem azért fura ez a csomagoljuk vissza normálisan dolog, amivel egyébként egyet értek, mert a gyári doboz át van pántolva, tehát ha azt elvágjuk, akkor onnantól kezdve vissza lehet csomagolni de szállítani nem nagyon, mert megfogod a tv dobozának a fülét és elkezded emelni akkor az szépen kicsúszik mert nem fogják a pántok(ha csak a jó öreg vastag ragasztószalaggal körbe nem húzzuk sokszor, de akkor meg a szép doboz fog úgy kinézni, hogy abban újra el nem adják). A régi dobozok ebből szempontból jók voltak, felül kinyitottad az aljuk meg fix volt és kihúztad belőle a tv-t, de hátrány is volt mert vissza lehetett úgy csomagolni, hogy azt meg nem mondta volna senki, hogy piszkálva volt. Az új pántolós módszer meg jó mert az tuti h előtted senki ki nem bontotta, hacsak valamelyik turpis bolt akinek van pántolója az vissza nem pántolja a visszavitt tv-t....
-
Ren Hoek
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Jó ebben igazad volt, csak erősen túloztam.
Arra gondolok, hogy ha lehúzod a fóliát a kijelzőről, akkor nem fogod tudni vissza Kelep ragasztózni, hanem mellérakod szépen a csomagba. Amúgy rühellem az elállást, soha nem is csináltam indokolatlanul, mert kicseszés a bolttal és a többi újracsomagolt árut vásárló ártatlan userrel.
Nekem volt egy monitorom, annak pl szétment a doboza, a lábát le se lehetett szedni soha többé. Ha elálltam volna, soha az életben nem tudom úgy visszacsomagolni.Szóval igazad van, okosan kell, de nem kötelező csomagolás előtti állapotban visszaadni, mert eleve lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor