- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
"Tehát ha csak a töredék 20 millió ember engedheti meg magának az 5.000 dolláros tv vásárlását, akkor helyben is vagyunk (a milliárdosok nem gyúrnak a BF-re)"
De ezt mondom én is
BF-en nem OLED TV-ért törik össze magukat az emberek hanem belépő Samsung, Blaupunkt stb. kategóriáért. Akinek telik OLED-re az nem az árérzékeny vásárló. Tudják ezt a boltok is ezért nem lesz olcsósított OLED.
"48-as OLED TV meg szerintem a lehető legkevesebb vásárlót érdekel"
"Többnyire monitornak veszi mindenki, és még relatív olcsó is."
Személy szerint ebben a kategóriában én 43-as IPS-t vennék az is 220-50 körül mozog. Aztán a valóság meg lehet az lesz ha veszek egy 65-ös OLED-et akkor a mostani 55-ös jön át monitornak, bár lemérve használhatatlannak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest