Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Volt.
Az LG igazolást állít ki arról, hogy bevételezte a javíthatatlan készüléket a szerviz. (ez a valóságban azt jelenti, hogy vagy gazdaságilag nem éri meg nekik javítani, de ez egyremegy)
Ezt az igazolást viszed vissza a kiskerbe, és ők rendezik le az eredeti vételár levásárlását avagy a pénzvisszatérítést. Aztán ők majd elszámolnak a gyártóval, ahogy írod.
Tulajdonképpen az egész procedúra a gyártóval kezdődik hiszen jelzed a garanciális problémát feléjük. A gyártó kijön, megvizsgál majd igazolást ad ki.
Aztán van dolgod a kiskerrel...Ugyanazt írjuk... szerintem.
Nekem visszaadták volna a pénzt, de nem kértem.
Új tévét akartam helyette... az lett.Természetesen a fenti verzió csak akkor lép életbe ha a gyártó nem tudja megjavítani a készüléket, avagy értelmezhető módon 1-2 alkatrész csere után a jelzett probléma továbbra is fennáll. Ha szimplán cserélt egy panelt, a probléma eltűnt, akkor abból sosem lesz készülékcsere vagy pénzvisszatérítés.
De ha 3x cserélnek, az már gond. Akkor lehet kérni a szerződés előtti állapot visszaállítását szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor