Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz
xerobyte
üzenetére
Eddig amit én láttam youtube-s videók plusz az ottani beszámolók alapján nem dob annyit az a plusz fényerő nekem CX van de már az is néha sok fényerőben. Ha még ettől is 20% több a fény kisül a szemem. A G1 az arra lesz jó hogy világos nappaliba nézd a tv-ét vagy ha rásüt a fény akkor is látható a tartalom. Meg a G1-et úgy reklámozzák mint egy nagy képet nem véletlen van hozzá a konzol amivel rácuppantod a falra aztán meg pendrive-ról mehetnek rá a festmények aztán pár percenként változtatni a képet és van egy élő galériád. Én nekem a tv a saját kis moziszobámba van ahol sötétbe nézem a filmeket, és ahogy emlitettem már a CX kisüti néhol a szemem. Amit max várok a C1-től a jobb mozgásmegjelenítés és ennyi. És az hogy árba már a 77-es model menjen be 1 millió alá. Én az LG helyébe kicsit vastagitanám a készüléket hogy a panel felső részén ne legyen már egy mobil telefontól is véknyabb. Aztán én már a tv hangszórót is elhagynám mert minek. Aki oled tv-ét vesz annak van vagy telik egy soundbarra is vagy van mozirendszere. Mert egyik tv hangja sem lesz olyan mint amilyennek reklámozzák de hát mit várunk egy vékony kialakitástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor