Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
wallace 234
üzenetére
Nincs gond a részleteket - egyelőre nem látod, de sajnos én még nem láttam olyan LD-t ami ne okozna részletvesztést, és csúcs LCD-kről beszélek. a lényeg, hogy neked tetszik, nekem semmi pénzért nem kellett, pedig szemezgetem a 80-as, 90-es Samsung szériával.
Otthoni körülmények között de nem otthon néztem a készülékeket. Nem akarlak elszomorítani, tényleg te fogod használni, de semmilyen LD-s LCD-t nem tudok a legalapabb OLED főlé helyezni, de még egy szintre sem tudnám hozni. Egyébként nagyon sok összehasonlító videó is van, LCD LD vs OLED, szóval lehet csemegézni. Addig nem látsz elveszett részleteket amíg nem tudod, hogy elveszett.
Egyébként tényleg legyen benne örömöd, mert nem mi fórumozok fogjuk nézni hanem te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED TV - C2 55 4K 120Hz - Garancia
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor