Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• brucezly

csendes tag

válasz daneel_hu #48703 üzenetére

Hát amióta létezik HBO Go azóta van előfizetésem rá... No meg abból kiindulva hogy a Pana plazmán meddig támogattak APP-okat, most inkább adtam esélyt egy másik cégnek, hátha ők jobb fejek lesznek :)
    Persze sok egyéb változó is kellett a döntéshez, pl.: a kialakítás, hangrendszer (GX), de legnagyobb %-ban az Oprendszert vettem figyelembe.

• rothfb

veterán

válasz daneel_hu #48703 üzenetére

Pedig szerintem sok embernek fontos, hogy a webos szép (szubjektív, a rózsaszín nekem nem jön be), innovatív és kézre áll. De talán még fontosabb az appválaszték. Aláírom, hogy a Pana ebbe nem fektet elég (mondhatni semennyi) energiát, fejlesztést.
    Alapvetően szerintem pl az HBO Go hiánya az ami pl elrettenthet valakit a Pana oledektől. Igen, bár kardoskodtam Eagle-vel tegnap, de összességében igen, egy milliós tv-től elvárható lenne egy HBO Go az okostv rendszerbe. Nekem nem volt fontos vételnél, de ez én vagyok. Maga a rendszer nem rossz amúgy, gyors, van Netflix, ami atombiztosan működik, van Plex, van Amazon Prime (csak kevés ugye a magyar tartalom), ami ugyancsak atomtutin működik. A Youtube akadásmentes 4k hdr-ben is és gyors is, nincs megingás, nincs akadás, várakozás. Van hálózatkezelés, 5 Ghz wifi és úgy amúgy általánosságban jól működik az egész.
    Viszont az áruházban alig van app, ami van, az sem jó semmire. Ez így 2021-ben kevés ahhoz, hogy az LG-t megközelítse eladásban.
    A másik a távirányító, igen az LG azt nagyon eltalálhatta, a Pana meg nem foglalkozik vele, igaz az FZ950-hez kapott full fém (gombok is) nagyon jól néz ki és jól is működik, de a tapizóst, amit még adtak hozzá, azt nem használjuk, nem elég funkcionális. Amit meg FZ800-hoz adtak, az gagyi. A funkcióját ellátja és ennyi és ez kevés.
    Ezen kívül mást nem látok. Már hdr támogatásban sincs lemaradva, tud dv-t, hdr10-et, hdr10+-t, hlg-t. Kép és hangminőségben nagyon ott vannak szerintem. Ha az okostv funkciókat bővítenék, az appboltot megújítanák és ha kicsit kicsinosítanák a rendszert, komolyabb eladásokat produkálhatnának.
    Még annyi, hogy pont azért, mert a elhanyagolják az appboltot, egy mostani Panára sem várható pl Disney+ vagy Apple tv. Ez is visszatartó erő.

Új hozzászólás Aktív témák