Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz rothfb #48191 üzenetére

Én annyit jegyeztem meg -és bár csetbe nem lehet érzelmeket produkálni, de teljesen normális hangnemben-, hogy kezded túltolni a fikázást egy tv topikban, mobilokról, autókról. Az LG oled kritikámat nem "vihetem", pl a renault topikba, vagy a fejhallgató részlegbe.
    De nyilván egy német autó is lehet rossz, főleg, amikor megveszik és a fenntartásra nincs pénz, ezért megy a tákolás, gányolás, a vége meg az lesz, hogy milyen szar. Sajnos, amíg nem lesz változás MO-n, addig mineki okosba tolja, aztán vagy olcsón megússza, vagy a következő tulaj szív vele és az kürtöli nagyvilággá, hogy rosszak.
    Nincs azokkal semmi gond, csak amikor kigyullad az a tetves szerviz lámpa, akkor be kell vinni, pl a merci szervizbe és ott megcsinálnak frankón mindent garanciába a következő szervizig.
    Na, szóval maradjuk a tévéknél, ha a mostani frissítés frankó lesz, dicsérni fogom, de mivel ez az oled topik, csak ide tudom leírni a kritikámat, akár tetszik másnak, akár nem. És pont ez a lényege, a tapasztalat megosztása, ha már valaki vásárlásra adja a fejét. :)

Új hozzászólás Aktív témák