Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rothfb #48191 üzenetére
Én annyit jegyeztem meg -és bár csetbe nem lehet érzelmeket produkálni, de teljesen normális hangnemben-, hogy kezded túltolni a fikázást egy tv topikban, mobilokról, autókról. Az LG oled kritikámat nem "vihetem", pl a renault topikba, vagy a fejhallgató részlegbe.
De nyilván egy német autó is lehet rossz, főleg, amikor megveszik és a fenntartásra nincs pénz, ezért megy a tákolás, gányolás, a vége meg az lesz, hogy milyen szar. Sajnos, amíg nem lesz változás MO-n, addig mineki okosba tolja, aztán vagy olcsón megússza, vagy a következő tulaj szív vele és az kürtöli nagyvilággá, hogy rosszak.
Nincs azokkal semmi gond, csak amikor kigyullad az a tetves szerviz lámpa, akkor be kell vinni, pl a merci szervizbe és ott megcsinálnak frankón mindent garanciába a következő szervizig.
Na, szóval maradjuk a tévéknél, ha a mostani frissítés frankó lesz, dicsérni fogom, de mivel ez az oled topik, csak ide tudom leírni a kritikámat, akár tetszik másnak, akár nem. És pont ez a lényege, a tapasztalat megosztása, ha már valaki vásárlásra adja a fejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest