Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz seralevente #44874 üzenetére

Akartam venni ma ilyen tévét szülinapra az egyik lányomnak az MM-ban, de B9 van náluk. A csávó félórán át ecsetelte, hogy a c9 és b9 az ugyanaz, lehet "mittomén", sose volt LG-m.... Ag8-cat folyton szarozta, mégis valahogy (jóval) szebben adta elő magát (az én szemeimnek) ugyanannál a demónál, mint az LG 65cx3la, pedig abban is lg panel van, ha jól tudom...

• daneel_hu

addikt

válasz seralevente #44874 üzenetére

"Sziasztok, Tegnap délután érkezett a csere TV (bontatlan Lg 65 C9). Azért ha te húzod le a fóliát róla, van varázsa... :) . Csili-vili minden, talán gyorsabb is mint az előző (kiállított darab). Respekt a MM vezetőnek (M5 áruház) akihez eljutott az e-mail, korrekten intézkedett. Nagy mínusz az eladónak valamint a vevőszolgálatnak, hogy félrevezettek azzal, hogy kijönnek 3 napon belül az MM-től.....De a lényeg, hogy a vége jó. Számla mellé kaptam Garanciafüzetet, de nincs kitöltve-pecsételve . Ok ez így , vagy vigyem be az üzletbe? Kellemes délutánt! :)"

Szia, gratula az új tévéhez!
    MM-es vásárlás... tehát szerintem a legfontosabb a számla és a gyártási szám.
    2 év gyári garancia él rá, szimplán regisztráld be az LG honlapján a készüléket.

Szerintem itt:
    [link]

A számla bizonyítja a vásárlás helyét, időpontját, összegét és a vásárlás tárgyát.
    A gyártási szám alapján regisztráld be.
    Nekem már volt garis ügyintézésem MM-es, és nem kérték a garifüzetet csak a számlát.
    (de be volt regelve az LG honlapján a készülék)

Sőt... mivel gyári garancia él rá, meghibásodás esetén nem is az MM javít hanem az LG Magyarország és partnerei.
    MM akkor kerül képbe ha cserére kerül sor valamilyen oknál fogva, de akkor is az LG fog neked igazolást kiállítani először.

Új hozzászólás Aktív témák