Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
seralevente
üzenetére
Akartam venni ma ilyen tévét szülinapra az egyik lányomnak az MM-ban, de B9 van náluk. A csávó félórán át ecsetelte, hogy a c9 és b9 az ugyanaz, lehet "mittomén", sose volt LG-m.... Ag8-cat folyton szarozta, mégis valahogy (jóval) szebben adta elő magát (az én szemeimnek) ugyanannál a demónál, mint az LG 65cx3la, pedig abban is lg panel van, ha jól tudom...
-
daneel_hu
addikt
válasz
seralevente
üzenetére
"Sziasztok, Tegnap délután érkezett a csere TV (bontatlan Lg 65 C9). Azért ha te húzod le a fóliát róla, van varázsa...
. Csili-vili minden, talán gyorsabb is mint az előző (kiállított darab). Respekt a MM vezetőnek (M5 áruház) akihez eljutott az e-mail, korrekten intézkedett. Nagy mínusz az eladónak valamint a vevőszolgálatnak, hogy félrevezettek azzal, hogy kijönnek 3 napon belül az MM-től.....De a lényeg, hogy a vége jó. Számla mellé kaptam Garanciafüzetet, de nincs kitöltve-pecsételve . Ok ez így , vagy vigyem be az üzletbe? Kellemes délutánt!
"Szia, gratula az új tévéhez!
MM-es vásárlás... tehát szerintem a legfontosabb a számla és a gyártási szám.
2 év gyári garancia él rá, szimplán regisztráld be az LG honlapján a készüléket.Szerintem itt:
[link]A számla bizonyítja a vásárlás helyét, időpontját, összegét és a vásárlás tárgyát.
A gyártási szám alapján regisztráld be.
Nekem már volt garis ügyintézésem MM-es, és nem kérték a garifüzetet csak a számlát.
(de be volt regelve az LG honlapján a készülék)Sőt... mivel gyári garancia él rá, meghibásodás esetén nem is az MM javít hanem az LG Magyarország és partnerei.
MM akkor kerül képbe ha cserére kerül sor valamilyen oknál fogva, de akkor is az LG fog neked igazolást kiállítani először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Csili-vili minden, talán gyorsabb is mint az előző (kiállított darab). Respekt a MM vezetőnek (M5 áruház) akihez eljutott az e-mail, korrekten intézkedett. Nagy mínusz az eladónak valamint a vevőszolgálatnak, hogy félrevezettek azzal, hogy kijönnek 3 napon belül az MM-től.....De a lényeg, hogy a vége jó. Számla mellé kaptam Garanciafüzetet, de nincs kitöltve-pecsételve . Ok ez így , vagy vigyem be az üzletbe? Kellemes délutánt!
Vhiktor