Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Általában azt értik rajta, hogy hány ponton nyúl bele. Azaz pl nálam a plazmán 10 IRE értékenként lehet tehát a gamma 10 pontosan kalibrálódik, aztán a 3 fő szín tengely illetve a szekunder színek ami így 6 pont. Ezért egy tipikus kalibráció 10 + 6 pontos. Szerintem az LG oled 20 ponto n azaz 5 IRE értékenként tekerhető. Kérdés kell-e.
-
allein
addikt
Ez egy jó kérdés, nagyon nem merültem bele. De ha gondolod akkor írj a Jánosnak és kérdezz rá melyiket alkalmazta az én készülékem esetében. De mivel 9.000 HUF-ot kért csak a kalibrálásért első sorban, gondolom, hogy a D .. 10 pontos fehéregyensúly + 6 pontos színtér: 9000 ..Ft, ez lett. Nem tudom mennyire változtatott volna a mostani felálláson ha az E vagy F opciót csinálja. Én nem is választottam egyiket sem, csak rákérdeztem, hogy mennyi lesz az annyi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest