Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
válasz
daneel_hu #37388 üzenetére
Persze világos... én csak azért érdeklődtem itt, mert nemrég óta vagyok itt tag és sok mindenben még "újonc" vagyok... most figyelek, olvasok, tanulok és tudást gyűjtök még
Tv vásárlás előtt állok én is, de nekem ráér még akár nyár végéig is, azért is érdekeltek az árak, hogy kb mikor érdemes "lecsapni" (napi szinten nézem is), szóval nekem még attól is függ a vásárlás, hogy 65"-ba mi lesz a best buy, mert nekem szinte mindegy, hogy B9/C9/E9 lesz, csak sötét szobába filmezésre kell, persze az E9 volna a legjobb, ha a 3 közül az a legjobb, de 500k-ért C9-et venném, ha lemenne annyira az ára
meg ahogy itt olvasom nincs is olyan, hogy melyik a legjobb vétel a 3 közül, mert ez inkább attól függ, hogy ki milyet fog ki és mennyire szerencsés, hogy milyen lesz a panelje...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest