Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
daneel_hu #36789 üzenetére
Nekem hiába mondod, engem a vibráló pontokkal ki lehetett volna űzni a világból.
Nem vitaalapnak szántam, csak jeleztem, tényleg mindenkinek más a jó.
Tehát akkor azt mondod, a BFI arra van hogy "vibrál"?!
Mert a kérdés az volt, mire lenne jó.... 60Hz > 120Hz-nél nekem úgy tűnik pont 2x annyira fog vibrálni.
De fele annyinak fog tűnni az lehet.
Az aktív 3D szemüveg is pont így vibrált, az ha 2 hétig lett volna rajtam akkor is vibrált volna.Miután ezen is azt éreztem, tényleg nem használtam 1-2-nél tovább, viszont itt az értelmét sem tudtam.
-
Celtis
veterán
válasz
daneel_hu #36789 üzenetére
Értelmezésem szerint a BFI lényege, hogy az adott képkocka csak egy rövid ideig villan fel, így ha a szem követi a mozgást, akkor a retinán nem fog elmosódott kép kialakulni. Ha viszont ugyanazt a képet többször is felvillantja a TV, akkor hiába az impulzusos megjelenítés, a retinára amolyan szellemképes (több kissé eltolódott kép) vetül, tehát megint csak nem lesz éles, folyamatos a végeredmény.
A 60Hz-es BFI és tudtommal a rendes moziban is többször villantja fel ugyanazt a képet, szóval hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest