Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Mert van, aki azt mondja, hogy többet nem ad, és kész. Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni.
(#33636) renatto: Írtam is a múltkori bejegyzésemnél, hogy már én sem látom:
"Most viszont már én sem látom a választható nyelvek között, csak gondolom a sütik miatt megőrizte a nyelvet."
Ezért írtam, hogy az URL végére kell odabiggyeszteni a /hu-t. Átváltottam most bolgárra, beírtam a /hu-t és már magyarul írja ki. Van szabályzat magyarul is, azt is linkeltem múltkor. -
DVlad
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
"És ha már 300-at ki voltál hajlandó adni, 450-et miért nem? "
Ez 50% felár! Nem elbagatellizálható különbség, bármekkora összeg esetében sem.
Amúgy sem értem ezt a fajta hozzáállást, mikor valaki világosan leírja az igényei és lehetőségei pontos paramétereit, és ennek ellenére el kezdik győzködni, hogy rosszul gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor