Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Zolom89 #27697 üzenetére

veszel egy edifier s2000 pro-t, tud bt/optika/távot, zenére is nagyon jó, koncert élményt is produkál, design is oké, de ez szubjektív, 106-7e értelmesebb helyeken, ha nagyon akarsz később még veszel mellé egy aktív subot is, sztem nem szükséges

____

b8-hoz tud valaki ajánlott beállításokat adni sdr és hdr módhoz?
    gyári alapon használom, 55-ös, sdr-nél nagyon korrekt alapon is, hdr-eknél úgy látom kissé túlszaturált
    volt itt egy b8 teszt, ott írtak is beállításokat, de ahogy láttam kommentekben azt leköpködték ( : pár beállítást láttam is, ha nem kapok mást kipróbálom azokat
    nagyon kellemeset csalódtam a tv-ben, 720p-ben is remek képe van, természetfilmeket néztünk úgy, ahogy néztem magas bitrátás 1080-akba már közelről sem tudnék belekötni, a 4k hdr az meg mindent visz, de úgy nem sok filmet fogunk nézni, 1080p is bőven tökéletes
    media player is remek, semmi nem okozott neki gondot, a tesztben ma láttam, h csak 100mb-es lan van a tv-n, ez azért durván csúnya ilyen tv-nél ( : dlna-n keresztül legdurvább 1080p bitrátás filmekig nem volt gond, de a 4k-sok nyiknyikölnek', utp-re kötve kevésbé, de ott is bajos, itt már valszeg a kábel v a jelenlegi modem lesz a hunyó, usb-ről tökéletes, ahogy láttama teszt kommenteknél, 4k hdr-nek elég a 100mb-es net
    táv is korrekt, nagyon is
    viszont, futárral jött, kibontották előttem, aztán kicsit meghőköltek, én meg majdnem infarktust kaptam ( : h ketté van törve a panel, de nem, nem volt benne valami kiemelő bizbasz', ketten alig tudták kiszenvedni a dobozból a panelt - vesztenivalóm nem lett volna, nem fizettem előre :d -, erről tud nekem valaki képet csinálni, mi is az pontosan? valami lágy "kötél", vagy hungarocell párna?
    a tv teljesen újnak tűnt, úgy vettem észre első pár napban, h begyorsulnak jelenetek teljesen random, zavaró volt, de ez utána teljesen megszűnt, a panelnek kellett bejáródnia? gondolom igen
    nem vettem észre sehol inhomogenitást, vagy eltérő színeket, focimeccset' csak az egyik 4k-s filmnél láttam, de mindenhol szép ződ' volt a fű

• ribarszki

őstag

válasz Zolom89 #27697 üzenetére

Használt stereo erősítő, dac, két nornálisabb hangfal. Ez használtan 150k-ból (vagy szűkösebb én 130k-ból) megvan. Zenére, filmre is tökéletes. Pl: Nad erősítő, Hivox DAC, Dali hangfalak. Ez a soundbart oda vissza veri. A zene is hatalmas élmény vele.

Új hozzászólás Aktív témák