Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Zolom89
üzenetére
veszel egy edifier s2000 pro-t, tud bt/optika/távot, zenére is nagyon jó, koncert élményt is produkál, design is oké, de ez szubjektív, 106-7e értelmesebb helyeken, ha nagyon akarsz később még veszel mellé egy aktív subot is, sztem nem szükséges
____
b8-hoz tud valaki ajánlott beállításokat adni sdr és hdr módhoz?
gyári alapon használom, 55-ös, sdr-nél nagyon korrekt alapon is, hdr-eknél úgy látom kissé túlszaturált
volt itt egy b8 teszt, ott írtak is beállításokat, de ahogy láttam kommentekben azt leköpködték ( : pár beállítást láttam is, ha nem kapok mást kipróbálom azokat
nagyon kellemeset csalódtam a tv-ben, 720p-ben is remek képe van, természetfilmeket néztünk úgy, ahogy néztem magas bitrátás 1080-akba már közelről sem tudnék belekötni, a 4k hdr az meg mindent visz, de úgy nem sok filmet fogunk nézni, 1080p is bőven tökéletes
media player is remek, semmi nem okozott neki gondot, a tesztben ma láttam, h csak 100mb-es lan van a tv-n, ez azért durván csúnya ilyen tv-nél ( : dlna-n keresztül legdurvább 1080p bitrátás filmekig nem volt gond, de a 4k-sok nyiknyikölnek', utp-re kötve kevésbé, de ott is bajos, itt már valszeg a kábel v a jelenlegi modem lesz a hunyó, usb-ről tökéletes, ahogy láttama teszt kommenteknél, 4k hdr-nek elég a 100mb-es net
táv is korrekt, nagyon is
viszont, futárral jött, kibontották előttem, aztán kicsit meghőköltek, én meg majdnem infarktust kaptam ( : h ketté van törve a panel, de nem, nem volt benne valami kiemelő bizbasz', ketten alig tudták kiszenvedni a dobozból a panelt - vesztenivalóm nem lett volna, nem fizettem előre :d -, erről tud nekem valaki képet csinálni, mi is az pontosan? valami lágy "kötél", vagy hungarocell párna?
a tv teljesen újnak tűnt, úgy vettem észre első pár napban, h begyorsulnak jelenetek teljesen random, zavaró volt, de ez utána teljesen megszűnt, a panelnek kellett bejáródnia? gondolom igen
nem vettem észre sehol inhomogenitást, vagy eltérő színeket, focimeccset' csak az egyik 4k-s filmnél láttam, de mindenhol szép ződ' volt a fű -
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor