Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Csak megkértem, hogy ne állítson olyat amit nem tud minden kétséget kizárólag bizonyítani.
Na ebben egyetértünk. Hidd el én sem kerestem a tintinget anno a TV-men, de nem tudtam nem észrevenni. Hidd el nem néztem soha mikroszkóppal a TV-t és soha nem érdekelt, hogy van-e rajta döglött pixel, mert úgysem látnám 2-3 méterről, ellentétben a tintiggel, ami kiverte a szemem.
Mivel itt többen határozottan állították, hogy ez nem általános hiba, nekiálltam keresni tintingmentes 65-ös TV-t, sikertelenül. Azt természetesen nem állíthatom, hogy mind tintinges, hiszen bizonyítani nem tudom. Hasonló lehet a helyzet a bandinggel, csak az engem nem zavart,
Ha valaki viszont azt állítja, hogy márpedig az ő készüléke nem szenved ilyen hibától, azt nagyon könnyen tudná bizonyítani, ilyen mégsem történt még meg itt, pedig hasznos info lenne.
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Ok, elfáradtam, feladom.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8...…. 98, 99, 100.Akkor most nyugodjunk meg egy picit.
Nem arról van szó, hogy a zavaró banding alap az oled-eknél, csak annyit állítottam, hogy mindegyiknél létezik, még az 55-ösöknél is, pedig ott már tényleg nagyon-nagyon nehezen látni. 65-ösöknél eddig az volt a tapasztalat, hogy jobban látszik.Abban egyetértek, hogy a legtöbb olednél normál tartalomnál nem látszik és nem is érdemes foglalkozni vele.
De ettől még - mint a technológia velejárója - létezik, és mesterséges szaturációs expóval kimutatható könnyedén. Pl egy mobiltelefonos képpel sötétben.
Ettől még nem állítottam olyat, hogy ez vállalhatatlan hiba, mert szabad szemmel nem ilyen szembetűnő a dolog és nem zavaró, főleg nem tévénézés közben.Mindezektől függetlenül várom a képet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor