- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu #27284 üzenetére
"Valószínűleg így van, de most nem értem ez miért ekkora mázli vagy mi...
Nem hiszem, hogy annyira egyedülálló lenne az eset, ráadásul nem direkt tettem tönkre vagy ilyesmi."
A tévék elromolhatnak és el is romlanak, de az esetek többségében nem az a jellemző hogy két éven belül panelt kell cserélni. Na most az OLED-nél simán meg lehet ezt csinálni ha akarja az ember mert olyan a technológia.Persze egyelőre csak az LG-nél, mert még mindig nem tudjuk hogy pl Sony hogy áll a történethez. De a lényeg amit akartam ezzel sugallni, hogy ha pl QLED-et vettél volna 1 milláért 55"-t, akkor még mindig akkora tévéd lenne mert az nem ég be soha. Persze ha javíthatatlan egy hiba akkor is cserélik, de ahogy írtam nem ez a jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest