Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
akkor egy véleményen vagyunk. a tv az tv... oké biztos nem max fényerőn fogom nézni napi 20órát, de arról h csatorna lógók és karikák vannak nem az user tehet...
az meg hogy ki olvas előre ki nem, ez egyéni dolog... most hogy vettem az oledet szembesültem ezzel h két ismerősöm is csak megvette a magának a sima lcd tv-t bállította úgy ahogy neki tetszik, de fogalma nincs róla h mi a ghosting vagy a local dimming... úgyvannak vele sokan h tv. megy aztán jólvan... szerintem jobb tájékozódni...Más... Mr700as magic távrit esélytelen működésre bírni az idei szériás oledekkel? ez vajon a távriban van lekorlátozva, vagy a tv-ben h nem kompatkibilis a 2017es a a 2018assal? én ezt a répa távrit képtelen vagyok megszokni az UFszéria óta...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Azt kell itt felfogni, hogy az LG bele írta a gariba,. hogy a beégésre nincs garancia, ez benne van LCD tv esetén is, ugyanakkor szakmailag kifogásolható ez, mert nem egyértelműen fejezi ki, hogy mennyi az a hosszú ideig nézés
Nyilván ezért is, és jóindulatból is cserélik ezeket a paneleket, nem tudni meddig, bár ha a szövegből indulok ki, akkor mindig fogják cserélni, DE senki se fog neked vagy másnak garanciát vállalni erre, mert ha itt azt mondja jóska pista hogy cserélik, de mégse, akkor mi leszünk a hibásak
100%-ig biztosan beégés mentesség akkor lesz, ha nem lesznek statikus tartalmaid
Nyilván igazad van, hogy a TV adás az rendeltetés szerű használat, ugyan akkor ez is okozhat beégést, user errorról szó sincs, csak ha nem figyel oda az ember a statikus tartalomra, akkor fogadja el a beégés veszélyét, és ha véletlen megtörténik akkor ne szidja a topicok, gyártót, tv-t
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor