Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu #19535 üzenetére
Vagy kúled helyett valami "nagy" Sanyi lcd, mert azok sem rosszak.
De, én beállítottam a zoomot tévéadókhoz és mondtam, hogy le@arom mi lóg le a képről, de a "Spektrum Home" és egyéb színes logók miatt nem fogok idegeskedni. A tv adások amúgy sem érnek fabatkát sem az 5 percenkénti reklámjaikkal együtt.. Ez is megoldás, higgyétek el...őszintén kacsatévénél nem mindegy hogy a rajzfilmfigura feje búba kicsit le van vágva? Én ezzel biztosan nem foglalkoznék..ha meg nem tetszik, nem kell nézni.. A gyereknek meg tök mindegy, tudom.. az enyém is felnőtt zoomolt tv adók mellett és nem lett "sérült" tőle. Csak pár napig furcsa, utána észre sem veszed, hogy néha elvesznek képtartalmak, pl bemondó feje búbja, ha "hülye" volt az operatőr és a mellére fókuszált, nem az arcára..
Ez az én fixa ideám, ami 10-12 évig be is jött pl. plazmáknál. Én egészen biztosan nem vennék csak emiatt LCD-t az biztos. Ja és ugye ez a zoomolt beállítás nem cseszi el sem a HDMI, sem a YT, sem a Netflix, sem semmilyen egyéb forrás képméretét, szóval kizárólag tv adások esetén lesz csonkolt a kép.. de ki nem ..arja le? Ha az asszony pl vasal, közben szinte fel sem néz, csak zörög a tévé a háttérben..
Viszont Panasonic plazmánál a zoom másképpen működött HD és SD adások esetén, így még azt is külön lehetett paraméterezni, ami szerintem piszok jó megoldás volt. Azt ugyan nem tudom, hogy az oledjük is tudja-e ugyanezt..
Na, itt be is fejeztem, mert meg leszek dobálva kakival... a la Madagaszkár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest