Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mugencivic
tag
válasz
Batyops
üzenetére
OK. Nem annyira aggódom azért, tudom, hogy nem olyan rossz a helyzet, csak kíváncsi voltam van -e esetleg valami tapasztalat kifejezetten HBO ügyben.
Korábban egyébként két vagy három plazmát (Pana és Samsung is) égettek be a családtagok (RTL Klub logóval, meg Lego Harry Potterrel, vagy mondhatnék LOGO Harry Pottert is
Akkoriban nagyon mérges voltam és megfogadtam, hogy soha többet semmit nem veszek, ami be tud égni, ez is egy előzmény.. Azóta csak LCD-k voltak, de azért ez más élmény... még egy kis kockázatot is megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED C1 55"
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkoriban nagyon mérges voltam és megfogadtam, hogy soha többet semmit nem veszek, ami be tud égni, ez is egy előzmény.. Azóta csak LCD-k voltak, de azért ez más élmény... még egy kis kockázatot is megér.
Vhiktor