Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Attól függ hogy tényleg szükséged van a soundbarra vagy csak a tévé kell, minden ettől függ. Hozzáteszem én biztosan nem erőltetném az LG E szériáját, de ha leszámoljuk a soundbar árát, akkor az 55E8-ért nem sok a 480k. De képminőségben ugyan ott lennél egy C8-al is sőt, megkockáztatom hogy még az Alpha7 procis B8-al is. Az meg nem kérdés hogy jövőre kifutó modellekként biztosan még olcsóbbak lesznek az említett LG 8-as modelljei.
-
AL
addikt
Szia ! Nem tudom, hogy ezzel jobban járnál e, de ha ennyire bizonytalan vagy talán ezt is érdemes megnézni.
A Panasonic az MM - ben 515, de 10 százalékát vásárlási utalványban visszakapod. Ma kezdődött ez az akció .
[link]
Nem tudom ezt ezzel a pénteki külön akcióval lehet e fokozni, mert ha lehet, akkor 400 körül lesz a Panasonic 55FZ800. [link]
A Panasonicnak szép a képe, de a Te LG - det még nem láttam, ezért nem tudom, hogy melyik a jobb üzlet.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor