Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Én segítettem Bakus fórumtársnak a mérés során, s véletlenül jöttem rá, hogy DCI-P3 színteret mér. Sajnos azt azóta sem árulta el, hogy a mérés során nála mi volt beállítva. Ha auto, akkor nála valami gebasz van, mert akkor DCI-P3-at mért már. Ha szélest választotta, akkor jól működik a tévé, csak ő választott rosszat. Erre még nem válaszolt, így nem tudom nála mi lehet a jó beállítás.
Egyébként veled értek egyet, azért van a normal vagy az auto beállítás, mert akkor mindig a fogadott jelnek megfelelő színteret képezi le, míg ha a szélest választjuk, akkor már rec709 ből is DCI-P3-as lesz. HDR-nél nagy változás nem várható ebben az esetben sem, mert maga a tévé nem tud olyan színteret megjeleníteni, ami a 2020-at lefedné. Hiába szélesítjük bárhová a menüpontban. Az sd, illetve a hd anyagokat viszont nagyon túltolhatja.
Majd délután rakok fel képeket erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- XMLTV EPG letöltő progi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- Windows 11
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor