- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
"Ne keverd a dolgokat"
Nem szoktam, csak reagáltam egy konkrét hozzászólásra."azon megy a vita"
Csak belinkeltem egy új modell árát, majd az elmúlt év árváltozásai alapján (amik tények) valószínűsítettem valamit, majd megírtam, hogy ebből a nyitó árak csökkenése bíztató ... erre ugrottak páran amire bocs, de reagáltam (nem én próbáltam fogást keresni máson).Számomra megdöbbentő, hogy mindenki a jelenből indul ki, mintha nem lenne előzmény, illetve abból semmi sem következne, és hab a tortán, hogy sokan személyes sértésként élik meg a véleménykülönbséget. Elég lett volna, hogy akit érint most a vásárlás, az megnézi a linket, más meg ugrik egyet, mert meg van győződve, hogy még évekig ugyan ezek az árak maradnak.
-
Ren Hoek
veterán
Igen amúgy ez abszurd... az nVidia és AMD találgatós topikban is maximum arról megy a vita, hogy kis hazánkba mennyiért fog eljönni a már kiadott VGA, vagy legalább ár-rumor cikkeken alapul.
Ez itt teljesen hasraütésszerű és értelmetlen, mert 1 év múlva ezer paraméteren múlik az ár, és rumorokat sem tudunk. Szerintem is szorítkozzunk a jóslás helyett a valódi árakra, (maximum előzetes kiszivárgott árpletykákra/külföldi árakra az új modellek esetében, annak még van talán infótartalma)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest