Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vhiktor

Topikgazda

válasz Ronam #103544 üzenetére

Monjduk nézettségért?
    Egy normális mérést nem láttam a vidóban, ráadásul valószinűleg nem hitelesített műszerrel ment az egész ami ki tudja mennyire pontosan mér (fénysűrűséget sem), szóval ennyit ér a videó. Lehet nem is mért semmit csak a netről szedett képeket.

Illetve ami nagyon fontos, ha nagyon akarom akkor én is tudok többet mérni bármelyik fw-el, csak sok ideig kint kell hagyni a 10% ablak mintát és emelkedni fog a fánysűrűség egy ideig, ami ugye megint manipuláció....... Arról nem is beszélve ha nem D65 mellett mérik és még sorolhatnám, de felesleges.

Én a csúcsfénysűrűséget mindig úgy adom meg, hogy amint kikerült a 100% fehér az első mérés alpján. Sony olednél gyakran megfiygelhető, hogy ilyenkor jóval kevesebb nitet, tud, kell neki vagy 20-30 sec mire eléri azt amit tud, ami szívás, mert valós tartalmaknál soha nem fogja elérni azt a szintet, mert egy egy fényes jelenet sokszor csak pár pillantig tart.

+50 nitet ekkora fénysűrűség mellet észre sem veszel.

Illetve az oled panel rohadt instabil nagy fénysűrűség mellett -> össze vissza ingadozik a fénysűrűség, szóval lehet trükközni.

Új hozzászólás Aktív témák