Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
szkutyi #100800 üzenetére
Bárki aki ide téved és egy csepp rosszindulat nincs benne észre veszi ,hogy folyamatosan szekáltok.
Tegnap írtam egy tényleges jelenséget amit meg is erősítettek és be is bizonyosodott ,hogy általános.
E közben te végig tagadtad mai napig ,most ismerted be nem rég ,hogy mégiscsak létezik a dolog.Tisztességesen és illedelmesen kezdtem el a témát ,ahol átmegy már az egész alpáriba már nem én vagyok.
Válaszoltam neked is meg a többieknek is normálisan ,erre csak a szálkát keresed bennem a többiek támogatásával.Jelen esetben meg lehet érteni mindenkit ,van akit zavar ,van akit nem és ez egy lg oled gyártás sajátossága.
Nem kell ebből nagy vitát csinálni ,jeleztem ,létezik ,errre lehet számítani aki LG mellett dönt és kész.
Okos felfogás ha egy hasznos infónak veszik az emberek ,sztem sok mindenkit érdekelhet.Mindenesetre ,Minden Tiszteletem sokadjára is ,
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest