Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szkutyi
üzenetére
Bárki aki ide téved és egy csepp rosszindulat nincs benne észre veszi ,hogy folyamatosan szekáltok.
Tegnap írtam egy tényleges jelenséget amit meg is erősítettek és be is bizonyosodott ,hogy általános.
E közben te végig tagadtad mai napig ,most ismerted be nem rég ,hogy mégiscsak létezik a dolog.Tisztességesen és illedelmesen kezdtem el a témát ,ahol átmegy már az egész alpáriba már nem én vagyok.
Válaszoltam neked is meg a többieknek is normálisan ,erre csak a szálkát keresed bennem a többiek támogatásával.Jelen esetben meg lehet érteni mindenkit ,van akit zavar ,van akit nem és ez egy lg oled gyártás sajátossága.
Nem kell ebből nagy vitát csinálni ,jeleztem ,létezik ,errre lehet számítani aki LG mellett dönt és kész.
Okos felfogás ha egy hasznos infónak veszik az emberek ,sztem sok mindenkit érdekelhet.Mindenesetre ,Minden Tiszteletem sokadjára is ,
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor