Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szkutyi
üzenetére
Bárki aki ide téved és egy csepp rosszindulat nincs benne észre veszi ,hogy folyamatosan szekáltok.
Tegnap írtam egy tényleges jelenséget amit meg is erősítettek és be is bizonyosodott ,hogy általános.
E közben te végig tagadtad mai napig ,most ismerted be nem rég ,hogy mégiscsak létezik a dolog.Tisztességesen és illedelmesen kezdtem el a témát ,ahol átmegy már az egész alpáriba már nem én vagyok.
Válaszoltam neked is meg a többieknek is normálisan ,erre csak a szálkát keresed bennem a többiek támogatásával.Jelen esetben meg lehet érteni mindenkit ,van akit zavar ,van akit nem és ez egy lg oled gyártás sajátossága.
Nem kell ebből nagy vitát csinálni ,jeleztem ,létezik ,errre lehet számítani aki LG mellett dönt és kész.
Okos felfogás ha egy hasznos infónak veszik az emberek ,sztem sok mindenkit érdekelhet.Mindenesetre ,Minden Tiszteletem sokadjára is ,
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Elden Ring
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Facebook és Messenger
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor