- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sliderxy #73478 üzenetére
Mindennek megy fel az ára, gyakorlatilag hétről hétre, én biztosan nem várnék, ennél olcsóbban nem hiszem,hogy lesznek a kifutó modellek! Inkább az a kérdés, hogy meddig lehet még kapni őket 😳 Én a helyedben gyorsan lecsapnék egyre amíg lehet, viszont ha az újabbak érdekelnek, akkor tök mindegy, mert most is horror áron mennek, és év végére nem valószínű,hogy sokkal lejjebb fog menni az áruk, sőt inkább feljebb! Én is 1 hónapja vettem egy C1-et, nekem is ez az első Oled tévém, de nagyon elégedett vagyok 👍 Eddig kizárólag LCD-k voltak azokból is a felső kategória, de hát az Oled az Oled 😅
-
gertitorpe
tag
válasz
Sliderxy #73478 üzenetére
Az én érzésem az, hogy a folyamatosan gyengülő forint és az ellátási láncokban tapasztalt gondok miatt nem érdemes a korábbi nagy áresések folytatását várni. Lásd, a Sony nehézségeit, hogy a sokak által várt A90k-t egyáltalán piacra dobja. Több hónapos késésben vannak/lesznek mire az a TV eljut minden piacra.
Ezt persze sokminden felülírhatja és kár is lenne makroökonómiai fejtegetésbe kezdeni, de én nem várom hogy a mai árnál forintban sokkal olcsóbbak lesznek a TV-k. Vagy akár a használt autók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest