- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
4264adam
üzenetére
Nagyon jól néz ki, bár a talpa az borzalmas, mondjuk én nem használnám, csak a kart, és a hátulja is csúnya nekem, főleg a g6-hoz képest, de az szintén senki nem nézi kategória, főleg hogy a fal van mögötte, csak esetleg a tudat. Fél éjszaka nem aludtam, nem tudok dönteni, annyira jó kompakt a g6, és minden területen megfelel amin használom, sok videót megnéztem, de több mint 100.000ft lenne a csere, ha jól tudom eladni a g6-ot és szerintem (nekem) nem ér annyit, ami előnye van, legalább annyi hátránya is a g6-hoz képest, erre is kéne vennem azonnali cseregarit ami 35200ft (3kiló felett lenne így) és ha kicseréltetem a g6-ot újra, bontatlanként se hiszem hogy el tudom adni 200-ért. Persze a márkafüggőség is benne van egy kicsit, 9 cuccom van ami Samsung, soha nem volt gondom egyel sem, bár ez nyilván hülyeség, de Samut egy philipsre, nem tudom
de még mindíg nem tuti, lehet az lesz a vége, megy az agyalás azért
Ha most még az asus 34"-os lenne, mert azt cseréltem le a g6-ra biztosan ezt venném már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de még mindíg nem tuti, lehet az lesz a vége, megy az agyalás azért
Skynet258