Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
4264adam
üzenetére
Nagyon jól néz ki, bár a talpa az borzalmas, mondjuk én nem használnám, csak a kart, és a hátulja is csúnya nekem, főleg a g6-hoz képest, de az szintén senki nem nézi kategória, főleg hogy a fal van mögötte, csak esetleg a tudat. Fél éjszaka nem aludtam, nem tudok dönteni, annyira jó kompakt a g6, és minden területen megfelel amin használom, sok videót megnéztem, de több mint 100.000ft lenne a csere, ha jól tudom eladni a g6-ot és szerintem (nekem) nem ér annyit, ami előnye van, legalább annyi hátránya is a g6-hoz képest, erre is kéne vennem azonnali cseregarit ami 35200ft (3kiló felett lenne így) és ha kicseréltetem a g6-ot újra, bontatlanként se hiszem hogy el tudom adni 200-ért. Persze a márkafüggőség is benne van egy kicsit, 9 cuccom van ami Samsung, soha nem volt gondom egyel sem, bár ez nyilván hülyeség, de Samut egy philipsre, nem tudom
de még mindíg nem tuti, lehet az lesz a vége, megy az agyalás azért
Ha most még az asus 34"-os lenne, mert azt cseréltem le a g6-ra biztosan ezt venném már.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de még mindíg nem tuti, lehet az lesz a vége, megy az agyalás azért
Skynet258