Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
A baj az, hogy régen legalább ha sokat költöttél, nagyobb eséllyel kaptál jobb/minőségibb cuccot. Na manapság már ez sincs, költhetsz százezreket valamire, simán lehet, hogy a QC megegyezik egy 50 ezres termékével (lásd itt is benyögték, hogy amúgy a 7mm-es dőlés az tök rendben van. Hát nekem nem lenne rendben 20k-ért sem).
Csandi: hogyne tudná, úgy rakod ahogy kényelmes, én próbából anno csináltam belőle laptopot is
Igazából mind ugyanazt tudja, csak lehet nem tudod mm pontosan beállítani, vagy után kell húzni néha, hogy a rögzítés stabil legyen, vagy nem gázkaros ezért nehéz mozgatni, de a mozgatási lehetőségek azért nagyrészt ugyanazok, a "kényelmi" funkciók térnek el.
Nekem alapból úgy van feltéve, hogy oldalra van hajtva a kar, így ki tudtam tolni az asztal síkjához, de bele is tudnám tolni az arcomba, ha ez lenne a vágyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QL-B LOL Edition - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC - Garancia 2026.07.10.
- Samsung 49" Odyssey OLED G9 G95SC okos monitor (garis) - 5120x1440 Dual QHD - 240Hz - G-Sync
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 13 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258