Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
Cane
őstag
Nem árt tudni, ha sarokcsiszolóval vágsz, oda azért kell egy kis gyakorlat. Ha félrevágsz vele ott tuti lekapja a festéket, de még a házad oldallapjából is egy csíkot. Dekopírfűrésszel tőbbre mennél, de ez persze függ a mintától is.
Ha 70x70cm-es rést vágnál, akkor min 5mm vastag plexit vásárolj, mert ekkora felületnél a vékonyabb könnyen sérülhet ha nincs alátámasztás. A plexit én a ház olallapjára utólagosan felszerelt sínpárba csúsztatnám be, így akkor bármikor később kivehető, de ragaszthatod is, de szerintem gumi alapu ragasztóval (mint pl.palmatex) járnál a legjobban. -
_George
senior tag
A ház oldallapját nyugodtan kivághatod flexel, de ha van dekopirfürészed avval szebben lehet dolgozni! A Plexit ahol veszed ott szerintem 90% hogy méretre is vágják egy kis plusz pénzé'. a vastagsága meg 0,3, 0,4, amelyik szimpatikusabb, bár ekkora felületre inkább vastagabbat! a reszelésnek pedig valami kis nyoma lesz, de azt ügyesen meg lehet oldani!
Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest