- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Rodzser Mór #4878 üzenetére
Képstabilizálás kikapcsolása nem segített. A keskenyebb FOW kicsit javított a helyzeten, de semmi másnál nem vettem észre javulást.
Igazából csak az oldalirányú gyorsabb mozgásoknál veszem észre az akadásokat, előre haladásnál csak akkor, ha nagyon keresem a hibát.
Mondjuk, én kimondottan 4K-s kamerát kerestem, de számomra meglepő, hogy ez a kamera 2K/60FPS-ben is elfogadható képminőséget produkál, legalábbis video lejátszásban. Kikockázva a képet, persze már látszik, hogy gyengébb a felbontás.
Mivel 4K-ban az üzemidő is gyenge (kb. 120 perc az új aksival), így szerintem maradok a 2K/60 fps beállításon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Synco vlogger kit 1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged